Libris organizeaza LIBfest in perioada 19-24 martie, o editie dedicata lecturii, ca rutina de selfcare, feminitatii si frumusetii autentice

 

libris



LIBfest - targ de cArte si experiente culturale organizat de Libris - va avea loc online, in perioada 19-24 martie 2024. Eveniment de referinta pentru iubitorii de arta si cultura din tara, dar si din afara ei, editia din acest an reuneste un spectru larg de voci influente din literatura, arta si stiinte sociale, intr-o serie de dialoguri si dezbateri despre carti si inspiratia din spatele lor, sanatate emotionala, arta frumusetii autentice si succes feminin. Similar editiilor precedente LIBfest, vizitatorii sunt invitati sa acceseze cele peste 100 de standuri virtuale ale celor mai cunoscute edituri din lume, prezente la targul online cu reduceri de pana la 80%.


„Continuam sarbatoarea dedicata literaturii, cititorilor si scriitorilor cu o editie relaxata, centrata pe  dezvoltare personala, echilibru emotional si sanatate emotionala. Ne-am propus sa aducem in atentia publicului ideea ca lectura poate fi mai mult decat un simplu hobby, poate fi un ritual de selfcare. Momentele petrecute in compania unei carti bune nu sunt doar o evadare din cotidian, ci o oportunitate de reflectie, de auto-descoperire, de dezvoltare personala, o practica esentiala pentru echilibrul si sanatatea emotionala. Invitam vizitatorii Libfest sa redescopere lectura ca un ritual de selfcare, oferindu-le o selectie de  dialoguri, dezbateri, evenimente si carti menite sa inspire, sa motiveze si sa aduca starea de bine”, precizeaza Laura Teposu, CEO si fondator Libris.ro


#LibrisTalks, cele mai asteptate dialoguri de la LIBfest 2024

Sub umbrela #LibrisTalks se numara teme, dialoguri si dezbateri pe marginea cartilor, centrate pe wellbeing, sanatate emotionala, dezvoltare personala, diversitate si frumusete feminina, cum ar fi:

Simona Antonescu in dialog cu Augusta Onita-Bagoly despre opera „Chiajna din Casa Musatinilor” si procesul creativ din spatele scrierilor sale.

Mihaela Noroc, autoarea bestseller-ului "Atlasul frumusetii", va explora diversitatea si frumusetea feminina intr-un dialog cu Sever Gulea, pe marginea celui mai nou proiect fotografic “Lumea Fetelor. Portrete si povesti din jurul Pamantului”

Andreea Rasuceanu, apreciata pentru contributia sa in critica literara si cercetare, va impartasi perspectivele sale intr-un dialog cu Ioana Zenaida Rotariu.

Victoria Marinescu, autoarea volumului „Arta succesului feminin” va intra in dialog cu Claudia Motea despre succesul feminin si auto-descoperire.

Ioana Baldea Constantinescu, de Editura Litera va intra in dialog cu Ann Napolitano, dar si cu Doina Gecse-Borgovan, in sesiuni dedicate cartilor pe care le-au scris si inspiratiei din spatele lor.

Niculina Gheorghita, unul dintre cei mai cunoscuti psihologi si terapeuti din Romania va intra in dialog cu Augusta Onita-Bagoly despre echilibrul mental si emotional pentru o viata traita cu sens.

Diana Vasiliu, psiholog, va intra in dialog cu Sorin Lucaci, pe marginea volumului “Rataciti in labirint. Chipuri ale bantuirii si mantuirii in procesul terapeutic”.

De asemenea, programul LibFest este completat cu dezbateri despre influenta numerologiei asupra destinului personal, conexiunile dintre psihoterapie si literatura, dar si dialoguri cu autori greci, cum ar fi Liana Sakelliou, Nikos Themelis, si Angela Bratsou (traducator).


Reduceri pana la 80%

Similar editiilor precedente LIBfest, vizitatorii sunt invitati sa acceseze cele peste 100 de standuri virtuale ale celor mai cunoscute edituri din lume. Titluri de la editurile Humanitas, Polirom, Litera, Grupul Editorial Art, Creator, Corint, Rao, Nemira, Penguin, Macmillan, HarperCollins, Simon&Schuster, dar si multe altele vor fi prezente in targul online cu oferte foarte atractive pentru cititori.

Programul complet al LIBfest este disponibil alaturi de intreaga oferta de carte, pe site-ul www.libris.ro. De asemenea, evenimentele si dezbaterile culturale pot fi urmarite si pe pagina de Facebook, Libris.ro.

Evenimentele LIBfest, editia martie 2024 vor fi transmise online, zilnic, in perioada 19-24 martie.


Despre LIBRIS

Afacere 100% romaneasca, Libris a intrat pe piata de carte in 1991, cu libraria St. O. Iosif din Brasov. In 2009, apare Libris.ro care, in peste 14 ani de existenta in online, a devenit nume de referinta pe segmentul de librarii in Romania.

In toti acesti ani, Libris si-a asumat activ un rol de sustinator al lecturii si a derulat campanii numeroase in acest sens.

Din 2019, Libris a demarat proiectul CarteTeca, prin care isi propune sa-i atraga pe copii si adolescenti catre lectura, oferind acces la volume noi si actuale bibliotecilor scolare. Anual zeci de biblioteci primesc, in urma unui concurs de proiecte de incurajare a lecturii, volumele cele mai dorite de copii, precum si titluri necesare incluse in bibliografie, astfel incat cei mici sa poata descoperi cititul prin carti noi, colorate si atractive.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu