Back to office: propunerile Sense pentru o garderoba profesionala atent structurata si moderna

 



 

Debutul toamnei aduce cu sine nu doar proiecte noi, ci si o energie diferita. Iar acest lucru se resimte si la nivelul garderobei profesionale. Codul vestimentar business, cu toate ca in esenta urmeaza aceleasi principii, este supus unei actualizari sezoniere, in egala masura firesti si necesare. Iar pentru ca mediile de lucru, ritmul de viata si dorintele femeilor devin din ce in ce mai diverse si mai nuantate, Sense lanseaza in Toamna 2024 cea mai ampla colectie de piese office, al caror numitor comun este adaptabilitatea. 


 


Un altfel de #backtoffice


In aparenta, formula de construire a unei tinute office, nu implica mai deloc creativitatea sau imaginatia, ci are la baza conformismul. In realitate, lucrurile sunt cum nu se poate mai diferite, pentru ca nu orice camasa alba, sacou sau fusta conica, arata si se aseaza identic pe silueta feminina, si mai ales, pentru ca intre respectarea unui cod vestimentar si purtarea unei “uniforme” este o linie foarte fina, care se estompeaza cu usurinta. De aici si nevoia de actualizare permanenta. Designerul Andreea Tincu a conceput pentru noua colectie Sense Toamna 2024, piese office care nu doar ca raspund cerintelor profesionale, ci care incanta purtatoarele prin croiul complex, tesaturile confortabile, de o calitate exceptionala, usor de intretinut si cu o tinuta frumoasa, si detaliile ingenioase care permit fie ajustarea usoara pe silueta, fie asocierea cu articole din alt registru – de exemplu, o camasa alba eleganta, integrata intr-un outfit potrivit pentru un spectacol, un cocktail sau un eveniment special. 


sense



“Noua colectie Sense Toamna Iarna 2024/2025 este o colectie ampla, impartita pe mai multe teme, care acopera cu succes toate cerintele vestimentare ale femeilor active si pasionate de moda. Pentru un look excelent la job, am gandit o linie intr-o cromatica minimalista, in care predomina nuantele de albastru si ivory. Materialele sunt naturale si se comporta foarte bine in momente importante din cariera doamnelor.” – Andreea Tincu, designer Sense.


Sacouri si jachete versatile

Nicio femeie nu poate avea prea multe, mai ales ca sunt piese-cheie care chiar daca au o linie clar definita si un croi structurat, nu inseamna ca pot fi purtate doar in mediile profesionale. Noile sacouri si jachete Sense readuc in prim-plan tesaturi clasice, elegante si sofisticate, precum  stofa pied de coq sau brocartul, transpuse in cheie moderna, cu un aer de prospetime si de actualitate. Fiecare model in parte este gandit pentru a arata excelent atat peste o camasa, cat si pentru o rochie sau un pulover tricotat subtire, iar provocarea creativa merge sezonul acesta si mai departe, in zona cromaticii. Alaturi de negru, bleumarin sau albastru, intervin si culori vibrante menite sa adauge o nota optimista si vesela zilelor reci – verde, fuchsia.


Recomandari: jachete din stofa Celinne, jacheta din brocart Ivette, sacoul Miruna, jacheta Anne.


sense


Camasi “semnatura”


O camasa impecabila, realizata dintr-un material de foarte buna calitate, cu un croi perfect si o tinuta eleganta, devine semnatura oricarei femei cu un stil bine definit, rafinat si reprezentativ pentru etapa vietii in care se afla. Iar daca facem referire la camasa alba, aceasta este una dintre cele mai complexe piese, deoarece trebuie sa aiba cate putin din tot ceea are o doamna nevoie: forta si autoritate, dar si finete si sensibilitate. Indiferent ca sunt realizate din bumbac sau din vascoza, camasile office Sense aduc echilibrul mult dorit la nivelul imaginii profesionale, si nu numai. 


Unele modele au pliuri “imprumutate” din zona de ceremonie masculina si nasturi imbracati, totul contrabalansat de mansete inguste si gulere tunica, altele au atasate sisteme ingenioase care permit ajustarea pe talie, sau insertii cromatice fine pe guler, asemenea unor linii de tus, corelate cu nasturi bijuterie in nuanta. De asemenea, camasile din material cu vascoza si lurex si gulere stilizate, sau bluzele delicat imprimate, reprezinta variante excelente atat pentru birou, cat si pentru timpul liber.


Recomandari: camasa Clara, bluza Evelyn, bluza din matase Yolanda.


sense


Rochii pe care te poti bizui


Garderoba office glorifica cu precadere piesele separate, indiferent ca este vorba despre fuste, pantaloni, sacouri sau camasi, Motivul: functionalitatea si familiaritatea. Pentru o persoana care are de indeplinit zilnic extrem de multe task-uri si care este coplesita de responsabilitati, latura practica tinde sa primeze, insa prin complexitatea tiparelor si prin abordarea creativa, designerul Andreea Tincu dovedeste ca si rochiile pot reprezenta alternative dezirabile pentru mediul profesional, si mai mult decat atat, pentru o viata activa. De la variante uni, ivory, negru, alb, si pana la accente calde de culoare, desprinse din peisajul tomnatic – tonuri de verde, maro, mov, piesele sunt usor de purtat, confortabile si lejere.


Recomandari: rochia Victoria, rochia din crep Celinne, rochia Juliet, rochia ponte Irenne.


sense


Fuste si pantaloni timeless


Pentru doamnele care simt nevoia de pragmatism, de eficientizare, dar si de diversitate si de creativitate in relatie cu hainele, Sense a pregatit o linie foarte diversa de fuste si pantaloni, usor de asociat in tinutele office, si nu numai, si intr-o gama cromatica placuta, potrivita oricarei varste. 

Fiecare model in parte este gandit pentru a nu se demoda in decurs de un sezon sau doua, ci pentru a fi purtat o perioada lunga de timp, atat cu piese din acelasi registru stilistic, cat si cu articole casual, asa cum sunt de exemplu tricotajele, puloverele sau cardiganele. 

Recomandari: fusta Violet, fusta Jenny, pantalonii culottes Nina, pantalonii clasici Anne, pantalonii conici Natalie.

Saptamanal, colectia SENSE este completata cu noi modele, acestea fiind disponibile atat in magazinele fizice din reteaua nationala, cat si in magazinul online www.fashionsense.ro.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu