Dacă e toamnă, dăm startul sezonului Detrical®!

 





Tu ți-ai testat vreodată nivelul vitaminei D3 din organism? Un studiu realizat în România arată că 59% dintre persoanele evaluate prezintă un deficit de vitamina D, mai ales în rândul vârstnicilor, în special în sezonul rece. În ultimii ani, auzim tot mai des despre cât de esențială este vitamina D3 pentru organism, însă importanța ei este evidențiată de faptul că fiecare celulă a corpului nostru este dotată cu un receptor al acestei vitamine.

Chiar dacă ne sunt suficiente 10-15 minute petrecute la soare pentru a sintetiza 80% din necesarul zilnic al corpului, cantitatea de vitamina D obținută astfel se epuizează rapid. În plus, conţinutul insuficient din alimentație, obezitatea, afecțiunile ficatului, rinichilor sau cele intestinale, precum și acțiunea anumitor medicamente, pot influența absorbția și sinteza acesteia în organism. Deficitul îndelungat de vitamina D este corelat cu dezvoltarea anumitor boli autoimune, cardiovasculare, hipertensiune sau diabet, osteoporoză și un risc crescut de infecții. În cazul copiilor poate afecta dezvoltarea normală a sistemului osos, deoarece deficiența limitează absorbția calciului, chiar și în cazul în care avem o dietă bogată în calciu.




Simptomele deficitului de vitamina D3 pot varia de la ușoare la severe, incluzând: oboseală și slăbiciune generală, dureri și crampe musculare, fragilitate osoasă, imunitate scăzută, tulburări de dispoziție.

Prin urmare, este esențial să menținem un nivel adecvat de vitamina D3 în organism pe tot parcusului anului, pentru a ne susține sănătatea generală. Cu ajutorul Detrical® întreaga familie poate beneficia de aportul optim de vitamina D3. În cazul persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani, este recomandat suplimentare cu vitamina D3 pe tot parcursul anului, deoarece eficacitatea sintezei la nivelul pielii scade odată cu vârsta. În cazul copiilor, alimentația este de regulă săracă în surse naturale de vitamina D, , de aceea este recomandată suplimentarea regulată. Detrical®  susține funcționarea normală a sistemului imunitar, respirator, cardiovascular și a musculaturii, menține sănătatea osoalor și a dinților, alături de absorbția normală a calciului și fosforului, importantă în dezvoltarea armonioasă a copiilor.

În funcție de greutatea corporală, vârstă sau deficitul din organism, doza recomandată poate varia.

Gama Detrical® include produse adaptate tuturor nevoilor, pentru ca fiecare să beneficieze de aportul optim, în fiecare zi. Este disponibil în concentrații de 1000 UI, 2000 UI și 4000 UI, sub formă de comprimate filmate sau efervescente. De asemenea, Detrical® spray oferă o administrare simplă și precisă, iar pentru cei mici, Detrical® Baby asigură un aport adecvat de vitamina D încă din primele zile de viață.

Ai grijă de sănătatea întregii familii, pregătindu-i așa cum trebuie pentru intrarea în sezonul rece și începerea școlii, cu Detrical®!

 

Detrical® este disponibil în farmacii și în magazinul online:

https://magazin.rubricadesanatate.ro/detrical/toate-produsele.html

 


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu