Noua gamă Lift Pro-Collagène

 

yves rocher



În calitate de pionieri ai Cosmeticii Vegetale, suntem încântați să îți prezentăm noua noastră inovație antirid: Lift Pro-Collagène. În timp, structura pielii se schimbă, iar pierderea elasticității, fermității și rezistenței favorizează apariția ridurilor. 


De la vârsta de 30 de ani, producția de colagen și acid hialuronic scade, ducând la o pierdere a densității țesutului dermic și la apariția ridurilor profunde. Pentru a aborda aceste probleme și după 12 ani de studii agronomice și fitochimice, cercetătorii noștri au descoperit proprietățile remarcabile ale Ficoidei Glaciale în reducerea ridurilor.

Cu puterile sale excepționale, acesta este activul vegetal pe care îl deținem și se dovedește a fi un ingredient cheie pentru întărirea pielii în mecanismele de întinerire.

Această noutate majoră întruchipează angajamentul nostru continuu față de inovație, naturalețe și eficacitate.


yves rocher


De peste 65 de ani, la Yves Rocher suntem siguri de un lucru: cele mai eficiente soluții se găsesc chiar sub ochii noștri, în natură. Întotdeauna preocupați de satisfacția consumatorilor noștri, am testat această gamă pe 800 de persoane, ceea ce a fost cu adevărat apreciată de peste 90% din ei.

Lift Pro-Collagène oferă astfel o gamă largă de produse, îmbinând naturalețea și eficacitatea, pentru toate femeile preocupate să aibă grijă de tenul lor.

Concepută și dezvoltată în Franța, această gamă este produsă exclusiv în fabricile noastre din Bretania


yves rocher


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu