Tricotaje premium Sense pentru o toamna eleganta si confortabila

 


sense


Dintre toate piesele care alcatuiesc garderoba feminina, tricotajele definesc prin excelenta nevoia de functionalitate si totodata de creativitate stilistica, iar gratie tehnologiilor avansate de lucru si experientei de peste doua decenii, a inginerilor textilisti Sense, acestea devin sinonime cu design-ul si calitatea premium. Noua colectie de tricotaje Sense, realizata cu fire pretioase de casmir, lana, si in premiera sezonul acesta, cu mohair nobil si foarte delicat, alatura confortul exceptional si eleganta relaxata, intr-o formula perfecta cost per purtare, sinonima cu investitia pe termen lung. 


Know-How-ul tricotajelor Sense


sense



Valoarea pieselor tricotate deriva din standardul ridicat la care sunt confectionate, iar modelele Sense intrunesc toate calitatile unor articole de o calitate ireprosabila: pastrare a formei si a culorii, indiferent de numarul de purtari si de spalari, confort termic excelent dublat de o greutate redusa, design mereu inovator, rezultat al echipamentelor ultra-performante si al tehnologiilor de lucru moderne, si o senzorialitate caracteristica hainelor de lux. 


Tricotajele Sense reflecta din plin know-how-ul de neegalat pe piata romaneasca a unei echipe dedicate de profesionisti, un angajament pentru excelenta si o dovada de onestitate, prin raportul fantastic calitate-pret. 


sense


Pentru sezonul Toamna-Iarna 2024, propunerile de tricotaje Sense acopera absolut toate nevoile clientelor, de la modelele casual pentru zi sau weekend, cele cu o linie rafinat-minimalista ce pot fi purtate si in mediul office, si pana la variantele care confera tinutelor elegante de seara, o nota de relaxare si de modernitate. Alaturi de firele premium de lana si de casmir, colectia este elevata din punct de vedere al rafinamentului, de mohair, una dintre cele mai versatile si totodata apreciate fibre din lume, considerata un etalon al tricotajelor de lux. Gama cromatica reflecta la randul ei cerintele din ce in ce mai diverse ale doamnelor, acoperind cu succes zona nuantelor neutre, a pastelurilor si a tonurilor naturale specifice toamnei – bej, ivoire, crem, roz, bleu, vernil, maro, gri, bleumarin, negru, si integrand totodata si culori vibrante – rosu, turquoise, ciclam, oranj, verde.


Starurile sezonului: jachetele din mohair


  

sense


Mohairul este un tip de fibra care dincolo de proprietatile sale extraordinare, trezeste extrem de multe nostalgii, deoarece poate fi regasita, fara exceptie, in garderobele tuturor generatiilor. Departe de a fi considerate la antipodul modernitatii, piesele din casmir au beneficiat cu precadere in ultimii ani de o revenire spectaculoasa in moda, iar sezonul acesta, mai mult ca oricand, cuceresc prin variantele ultra-feminine si elegante. 


Piesele din mohair Sense, in speta jachetele, prezinta forme interesante, cu decoltee rotunde si maneci usor ample, sunt extrem de usor de purtat, nu irita absolut deloc pielea si nu se scamoseaza (mohairul este una dintre cele mai durabile fibre, care se pastreaza minunat ani de zile), si stralucesc in nuante-bijuterie absolut splendide – ciclam si turquoise, dat fiind ca fibra prinde cel mai bine vopseaua, de unde rezulta culori vibrante, de lunga durata. 


Mohairul este mai calduros in comparatie cu alte fibre, versatil, si se asociaza perfect cu orice tesatura, de la denim si bumbac, pana la satin, matase sau catifea. 


In focus: modelul Maya si Carla.


Puloverele din casmir si lana


  


Casmirul este tricotajul care nu se va demoda niciodata, iar in asociere cu lana, devine incontestabil si mai purtabil. Puloverele Sense din amestec de casmir, lana si vascoza, prezinta in toamna-iarna 2024 un croi chic, cu slituri laterale, pentru un plus de lejeritate de miscare, si structura patent la mansete, guler si terminatie. Gratie design-ului si aspectului suplu si elegant, ele pot fi purtate atat cu pantaloni din bumbac sau din denim, casual sau eleganti, cat si cu fuste din satin, acesta fiind unul dintre cele mai in voga styling-uri la ora actuala si o dovada clara a versatilitatii uimitoare a pieselor tricotate. 


In focus: modelul Janine, disponibil in variantele alb, bej, frez, roz, bleu, caramiziu si rosu. 


Puloverele cu guler rulat


Francezii denumesc acest model “col roulé” si poate nu intamplator are un aer de eleganta lipsita de efort, insa totusi studiata si rafinata. Prezente in fiecare sezon in colectiile de tricotaje Sense, puloverele cu guler rulat adopta toamna aceasta o linie modern-minimalista si totodata etern chic, menita sa echilibreze proportiile si volumul siluetei. Modelele cu slituri frontale sunt ideale pentru purtarea cu pantaloni culottes, cele cu structura patent la mansete, guler si terminatie arata foarte bine in asociere cu fuste plisate, in timp ce puloverele din fir subtire de lana, fara cusaturi pe maneci si laterale, pot fi introduse in pantaloni sau fuste cu talie inalta, creand iluzia optica de alungire a siluetei. 


In focus: modelele Martha, Anaisse, Britney, Arabella, Laurel. 


Cardiganele lungi


Ce poate fi mai reconfortant intr-o zi racoroasa de toamna, decat “cuibarirea” in piese tricotate placute la atingere si calduroase? Cardiganele tricotate Sense nu se mai opresc sezonul acesta la nivelul taliei sau al soldurilor, ci coboara mult, pana spre glezne, putand fi purtate atat de sine statator, cat si pe sub un palton lung. Modelele realizate din fir de bumbac, sunt usoare si versatile, si au buzunare pentru un plus de functionalitate. 

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu